Recepta de la Cuina dels Titelles!!!!!

Avui us pengem una nova entrada recepta dels nostres ja estimats personatges de la Cuna dels Titelles, aquells que ens mostren de la manera més divertida possible a fer cuina amb els nens d’una forma fàcil combinada amb titelles.

Avui us pengem l’enllaç del vídeo a través del portal  Edu3.cat on a més a més del vídeo trobareu explicacions pedagògiques dels vídeos i altres vídeos relacionats amb els temes que toquen a la cuina dels titelles!!!!!!

En aquesta ocasió, el personatge de contes que presenta una recepta de cuina és el Flautista d’Hamelin, que en porta entrepans de festa. Ja veureu que tot i que fer entrepans és molt fàcil, sempre es poden fer coses diferents i molt divertides!!!!

Així doncs, ara ja podreu anar a l’escola amb uns entrepans molt especials!!!!!!!

Si voleu veure el vídeo podeu clicar aquest enllaç: CAPÍTOL DEL FLAUTISTA D’HAMELIN

Edu3.cat

Apa, esperem que us surtin uns bons entrepans!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *