Recepta de la Cuina dels Titelles!!!!!

El Bloc de Pares a un click !!!!
19 / gener / 2012
Quequicom?Programa dedicat al joc!!!!
23 / gener / 2012

Avui us pengem una nova entrada recepta dels nostres ja estimats personatges de la Cuna dels Titelles, aquells que ens mostren de la manera més divertida possible a fer cuina amb els nens d’una forma fàcil combinada amb titelles.

Avui us pengem l’enllaç del vídeo a través del portal  Edu3.cat on a més a més del vídeo trobareu explicacions pedagògiques dels vídeos i altres vídeos relacionats amb els temes que toquen a la cuina dels titelles!!!!!!

En aquesta ocasió, el personatge de contes que presenta una recepta de cuina és el Flautista d’Hamelin, que en porta entrepans de festa. Ja veureu que tot i que fer entrepans és molt fàcil, sempre es poden fer coses diferents i molt divertides!!!!

Així doncs, ara ja podreu anar a l’escola amb uns entrepans molt especials!!!!!!!

Si voleu veure el vídeo podeu clicar aquest enllaç: CAPÍTOL DEL FLAUTISTA D’HAMELIN

Edu3.cat

Apa, esperem que us surtin uns bons entrepans!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *