El Bloc de Pares a un click !!!!

On anem,Sant Antoni i les seves festes
19 / gener / 2012
Recepta de la Cuina dels Titelles!!!!!
20 / gener / 2012

Voleu estar al dia de totes les notícies que apareixin al Bloc de Pares? Amb només un click i en menys d’un minut, podreu rebre a la vostra adreça de correu electrònica un resum de la notícia publicada al bloc. Realitzar aquesta acció és molt senzilla. Només cal que escriviu el vostre e-mail, en el requadre en blanc que hi ha a la part dreta del bloc, sota la inscripció “Subscripcions”. I llavors, clicqueu sobre el requadre “Reb les novetats via email”. En pocs segons rebreu un e-mail a la vostra bústia electrònica per confirmar que voleu rebre aquestes notificacions. Un cop confirmada la subscripció, rebreu puntualment totes les actualitzacions que es facin al bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *