Un joc senzillament genial: 22 pommes!!!!!

Les llavors
16 / gener / 2012
Una vetllada en anglès?
17 / gener / 2012

22 Pommes

Avui us pengem un joc que de tant senzill pot arribar a semblar extrany que sigui tant genial !!!!!

Es tracta del joc 22 Pommes ( traduït al castellà com a 22 manzanas) i que ha estat ideat per Juan Carlos Pérez Pulido i publicat per Cocktail Games l’any 2009 i més tard per Asmodee.  El joc no ha guanyat cap premi important però si que ha estat finalista d’algun concurs(excèssit al concurs de Granollers)  i això va fer que Cocktail Games el publiqués en un inici en territori francès. Aquesta circumstància va portar l’autor a permetre o alliberar el joc perquè la resta del món el tingués i hi jugués sense problemes!!!!

El joc és un exercici espectacular d’estratègia i treball mental entre dos jugadors, els quals tenen un objectiu que és guanyar a través de dues maneres, o bé acumulen el nombre de pommes que marquen les normes o bé obliguen a passar el contrari. Per tant és un joc on pots guanyar per mèrits de construcció del teu objectiu com per mèrits de destrucció de l’objectiu del contrari.

El joc té una durada aproximada de 15 minuts i les normes són molt senzilles i el seu preu a les botigues habituals pot estar entre 9 i 14 euros.

A continuació us passem un dosment pdf amb les normes del joc: 22 pommes

També us proporcionem un web vinculada on trobareu la manera de descarregar les fitxes per poder fer el joc vosaltres mateixos: http://lashorasmuertas.wordpress.com/2010/11/08/22-manzanas-un-pp-publicado/. Ja veureu que no és gens complexe!!!!!

Finalment us passem l’enllaç d’un bloc (jugamos totdos) que us ensenya a buscar-lo en format electrònic: 22 pommes en format electrònic

Esperem que sigui un joc que es converteixi en un clàssic de casa vostra i veureu que a mesura que hi aneu jugant, va enganxant!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *