On anem?: Parlem de drogues

Sempre ens quedarà Jugar!!!!
13 / gener / 2012
Les llavors
16 / gener / 2012

Parlem de drogues

Avui us proposem una sortida molt a prop, sense grans caminades però que ens pot aportar un coneixement sobre el nostre medi molt interessant!!! Us parlem de l’exposició itinerant que hi ha instal·lada a la plaça Viladomat de Berga fins el proper dissabte 21 de gener i que tracta sobre el tema de les drogues amb molta profunditat i des de molts punts de vista!!!!

En aquesta exposició itinerant promocionada per l’Obra Social de la Caixa, totalment ggratuïta, podreu fer un recorregut per tot de vídeos interactius on ens mostren els aspectes menys coneguts de les drogues i on ens exposaran tots els perills i conseqüències de les mateixes!!!

L’exposició està molt ben treballada i la veritat és que val la pena que pares i mares i adolescents o fins i tot preadolescents dediqueu una estoneta i us passeu per aquesta exposició!!!!

Aquesta exposició forma part del programa “Parlem de drogues”, una iniciativa basada a proporcionar a joves, famílies, educadors i altres professionals recursos per afrontar la prevenció des d’una perspectiva científica. A part de l’exposició, també podeu trobar tot el material (vídeos, explicacions, etc..) a la web creada per aquest projecte i que us linquem tot seguit:

PARLEM DE DROGUES

Ja veureu que entre l’esposició i la web obtindreu resposta a inquietuts molt habituals en pares i mares de nanos en època de risc!!!!

Si voleu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *