Sempre ens quedarà Jugar!!!!

Manualitat: fem una baldufa?
13 / gener / 2012
On anem?: Parlem de drogues
16 / gener / 2012

Estimats nens i nenes, pares i mares i educadors!!!!

Si durant aquests dies no heu estat afortunats en el “joc”, no us amoïneu perquè qui no juga és perquè no vol i si no fixeu-vos en aquest nen del vídeo “The Adventures of a Cardboard Box” que us proporcionem i que hem extret del bloc de l’associació Cia de jocs l’Anònima  (vídeo penjat per Miqui) . Amb pocs minuts veureu que amb ben poca cosa podem jugar una bona estona.

Com deia Chaplin, els fonaments del joc no estan en el munt de joguines que tinguem sinó en la quantitat d’imaginació que posem alhora de jugar!!!!!

Jugar és una acció imaginativa, plena de creativitat pels infants i on els adults hem de fer un esforç per ser creatius, imaginatius tal com ho són els nostres fills!!! A algun adult pensa en  disfressar-se com als nostres fills? Algun adult juga a fer aterrar un avió amb un avió de paper o juga a aparcar cotxes en un garatge que no existeix!!!!

Si voleu veure el vídeo (8 minuts) podeu clicar el següent vídeo:

Si us plau, proveu d’aparcar un cotxe amb els vostres fills i si us atreviu, perquè no us podeu disfressar? El vostre fill serà feliç si ho feu!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *