El millor regal: un gest, un detall….

Que passa si els pares exigim massa?
9 / gener / 2012
Una recepta: gelat de torrons!!!!
11 / gener / 2012

Regals!!!

Després de tantes festes i tants regals és molt normal i comprenssible que tothom estigui un xic descol·locat!!!! I no nomès els infants, sinó també pares i mares i educadors!!!! A tots ens costa tornar a la normalitat !!!!!

Per aquest motiu us fem arribar una llista de 10 regals (bàsicament accions i gestos) que no costen cap diner i que a partir d’ara podem fer i regalar durant tot l’any!!!!!

Amb aquest document que ens han facilitat el grup Xinxeta de Berga i que ells van donar i explicar a tots els seus nens i nenes abans de festes, pretenem que ens adonem que els millors regals no són aquells que venen embolicats i costen diners, sinó que els regals que ens fan més feliços i per molt més temps són aquells gestos, detalls que ens fan sentir millor, que donen sentit a tot el que fem i que amb ells fem millors als altres i ens fem millors a nosaltres mateixos!!!

Si voleu imprimir el document amb els deu regals, podeu clicar el següent pdf:

Els 10 regals del grup d’esplai Xinxeta

Esperem que sempre us vingui de gust fer i rebre aquests deu regals!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *