Que passa si els pares exigim massa?

I per començar: Sofian, un nen que volia volar!
9 / gener / 2012
El millor regal: un gest, un detall….
11 / gener / 2012

si exigim massa?

Avui us pengem un enllaç a un article del suplement Es de la Vanguardia del dia 3  de desembre de 2011 i que ens ha proporcionat la nostra col·laboradora Judit i que ens parla sobre quins poden ser els efectes del fet de exprimir tant els nostres fills, a vegades amb exigències impròpies de la seva edat i amb moltes ganes per part dels pares que facin allò que els pares volen i que potser els infants no volen!!!!!

L’article no pretén provocar en els pares i mares i educadors una actitud de passar de tot, sinó ben al contrari, es a dir, posar els límits que faci falta perquè disciplina i esforç estiguin inculcats en els nostres fills com uns valors fonamentals però sense passar-nos de la ratlla!!!!

us convidem doncs a llegir l’article tot clicant el següent enllaç: que passa si els pares exigim massa?

Esperem que ens ajudi en el nostre fer del dia a dia!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *