I per començar: Sofian, un nen que volia volar!

I per acabar l’any…. una mica d’alegria!!!!!!
30 / desembre / 2011
Que passa si els pares exigim massa?
9 / gener / 2012

Soufian i Messi

Benvolguts pares, mares i educadors !!!!!!

Ja s’han acabat les vacances i el Blocdepares ja torna estar entre vosaltres!!!!!!
Avui, per començar, us pengem un vídeo que ens ha enviat molta gent i que té un valor especial ja que ha tingut un èxit brutal el dia que es va emetre per TV3 (dia 2 de Gener a la nit) i que ha estat l’estrella dels comentaris a les xarxes socials!!!!

Us proporcionem doncs l’enllaç a TV3 a la carta del vídeo “Soufian, el nen que volia volar” del nen Soufian i el futbolista Leo Messi entre altres convidats, un vídeo senzillament brutal en tots els sentits!!!!! És d’aquells vídeos que no ens hauríem de cansar de mirar i que fins i tot ens pot servir diverses vegades quan pensem en negatiu!!!!!! Tota una lliçó a la vida i a les ganes de tirar endavant amb la col·laboració estelar de Leo Messi, el millor futbolista del món i sobretot una persona molt compromesa amb els valors de tolarència,solidaritat, amistat i generositat amb els altres!!!!!!

Us convidem doncs a veure amb atenció aquest vídeo amb tota la família i a que gaudiu de les emocions que us provocarà aquest vídeo!!!! Estem convençuts que no us deixarà indiferents!!!!!

Us passem la sinopsi de TV3: Soufian Bouyinza Dabbou té 11 anys i és un nen feliç.Viu a Manlleu amb els seus pares, Mimoun i Ouafae. Juga a futbol i bàsquet, fa natació i va en bicicleta. De fet, com qualsevol altre nen, com qualsevol company de la seva escola. Res especial si no fos perquè el Soufian no té cames…. “Soufian, el nen que volia volar” és una història de superació d’un nen ple de somnis, de somriure permanent i de gran personalitat, un autèntic imant de la felicitat. L’actitud positiva amb què afronta el seu dia a dia suposa una gran lliço per a l’actual societat de com s’ha d’afrontar el present i el futur. Especialment màgiques són les seves trobades amb Leo Messi i l’actor de “Polseres Vermelles” Àlex Monner.

Si voleu veure el vídeo, podeu clicar aquest enllaç: Soufian, el nen que volia volar.

Esperem que us hagi agradat tant com ens ha captivat a nosaltres!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *