I per acabar l’any…. una mica d’alegria!!!!!!

El Swing del canvi!!!!!
29 / desembre / 2011
I per començar: Sofian, un nen que volia volar!
9 / gener / 2012

Alegria és una de les paraules que ens caracteritza dins els criteris bàsics del nostre bloc!!!! Aquest any 2011 no el volem acabar d’una forma repetitiva, amb resums del que hem fet sinó que volem acabar amb alegria i mirant cap endavant!!!!

És per aquest motiu que us pengem un parell de vídeos que reflecteixen aquesta Alegria i aquesta empenta per mirar a un 2012 que ja tenim davant nostre!!!!

En primer lloc us pengem un vídeo que ens ha facilitat el nostre bon amic Toni i que és un vídeo musical de que ha el·laborat l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i que ha estat considerat per alguns experts com el vídeo de l’any. És un vídeo que sobretot combina les grans imatges de compartir i solidaritat amb una gran dosi d’alegria amb una cançó nadalenca molt canyera!!!!

En segon lloc us pengem un vídeo que ens ha fet arribar la nostra bona col·laboradora Paqui i que ella mateixa defineix com una bona idea per començar el 2012. Ella mateixa ens resenya sobre el vídeo: un vídeo que ens diu que un bon acte pot acompanyar uns altres i aconseguir una cadena de bondat  amb efecte boomerang ! El canvi pot començar aquest 2012 només cal proposar-nos-ho !

Mai dubtis que un petit grup de gent compromesa pot canviar el món, de fet és l’únic que ho ha aconseguit!”   (Margaret Mead)

 

Nosaltres ens agafem un descans i tornarem la segona setmana de gener, com a l’escola!!!!!!

Que tingueu una bona entrada a l’any 2012!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *