Recomanació de llibre: l’home que plantava arbres!!!!

On anem? Pastorets Infantils de Colònies de Borredà
27 / desembre / 2011
Recepta per a quitxalla: Fem un Tortell de Reis!!!!
29 / desembre / 2011

L'home que plantava arbres

 

Avui us pengem una recomanació ideal per aquestes dates si voleu fer un regal molt interessant, útil i no molt car!!!!! Es tracta del darrer llibre que ens ha recomanat el nostre bon amic Toni i que porta per títol “l’home que plantava arbres” editat per J.J.OLAÑETA, EDITOR Col·lecció Els petits llibres de la saviesa.

 

Tot seguit us passem una breu explicació que ens ha facilitat el mateix Toni sobre el llibre:

Avui us presentem un petit tresor que tot amant dels productes sensibles i amb contingut no pot deixar de tenir en la seva biblioteca.  Un llibre curt en extensió i petit en format, però gran, molt gran en contingut. Un relat ple de sensibilitat que és un cant al desinterès i a la generositat i que exalta l’enorme valor que hi ha en un  acte tan senzill com és el fet de plantar un arbre.”

I també us facilitem la síntesi del llibre:

L’HOME QUE PLANTAVA ARBRES
Jean Giono. Traducció de Borja Folch
Pàgines: 76
Mides: 11 x 14 cm

J.J.OLAÑETA, EDITOR Col·lecció Els petits llibres de la saviesa
En una erma comarca de Provença, un home solitari planta centenars de milers d’arbres i transforma en un paradís ple de vida el que abans era una regió inhòspita i quasi deshabitada. És la història d’Elzéard Bouffier, un personatge inoblidable pel seu desinterès, per la seva enorme generositat i perquè deixa petja en la terra sense anhelar cap recompensa. Jean Giono, un dels escriptors francesos més importants d’aquest segle, va crear el personatge de Bouffier per a “fer que la gent estimés els arbres, o, per ser més exacte, fer que estimes el fet de plantar arbres”. En la seva obra trobem una comunió amb el silenciós món de les plantes, que purifica i renova la terra que ens volta, ens reconforta i ens reconcilia amb la mort.

Així doncs, esperem que aquest sigui ja un llibre que formi part d’aquesta biblioteca tan fantàstica que recopilem amb les referències dels llibres del bloc!!!!

Recordeu que els reis ja saben quin llibre és!!!! Només cal que el poseu a la carta!!! jeje

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *