El país dels jocs: Verbàlia!

On anem? Juguem Jugant a Berga!!!!!
25 / desembre / 2011
Un vídeo protesta molt emocionant!!!!
27 / desembre / 2011

El joc de Verbàlia

 

Avui us presentem un joc de jocs !!!!! Es tracta d’una capsa de jocs on podreu tenir fins a 51 jocs  en la mateixa capsa. Es tracta de Verbàlia, el joc ideal per famílies, amics o gent a qui els agradi barrejar i fer ballar lletres i paraules tot jugant i fent servir l’enginy!!!!

 

Les dades tècniques del joc són:

Autor: : Màrius Serra i Oriol Coma, any 2010.

Edat: a partir de 6 anys.

Durada: entre 15 i 60 minuts.

Editat: Devir

Preu aproximat: entre 35 i 40  euros

Nº jugadors: de 2 a 12 jugadors.

Verbàlia és la traducció en joc dels llibres que Màrius Serra va publicar el 2000 i que també porta per títol verbàlia.  Els llibres són jocs de paraules, més ben dit, és la creació del planeta dels jocs de paraules!!!!!

L’any 2010 es van trobar Màrius i Oriol Comas per fer el pas definitiu: el joc de Verbàlia!!!!

El joc conté una capsa amb dos taulers, moltes fitxes en forma de lletres i síl·labes, i moltes coses més per poder jugar fins a 51 jocs!!!! Hi podeu trobar jocs de tot tipus: jocs d’estratègia, jocs d’habilitat manual, jocs de memòria, jocs per explicar històries i jocs per crear paraules!!!!!

Si voleu veure el vídeo cal que cliqueu el següent enllaç: http://www.vilaweb.tv/jocs-populi-verbalia-jocs

Com a exemple el vídeo del programa de Vilaweb TV d’aquesta setmana ens explica un joc de memòria amb fitxes que són síl·labes on la gràcia no està en trobar la fitxa repetida sinó, dues fitxes que lliguin i formin una paraula amb sentit!!!!

Ja veureu que gaudireu molt d’aquest joc, ideal per posar-lo a la carta de Reis o  pel Pare Noel!!!!

51 jocs molt interessants i per tota la família!!!! Una opció altament recomanable!!!1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *