On anem? Juguem Jugant a Berga!!!!!

Bones festes nadalenques!!!!
24 / desembre / 2011
El país dels jocs: Verbàlia!
27 / desembre / 2011

Juguen Jugant 2011

Avui us proposem una nova proposta de lleure o activitat de plaer per la nostra quitxalla durant les vacances de Nadal !!!!

Us enunciem el tradicional Juguem Jugant que aquest any tindrà lloc als dos pavellons de Berga els propers 27 i 28 de desembre amb l’horari de 4 a 8 de la tarda.

Seguidament us mostrem l’explicació de l’activitat que podeu consultar a la web de l’Ajuntament, organitzadora del Juguem Jugant:

L’Ajuntament de Berga ha decidit seguir aquest any amb el parc infantil de Nadal, Juguem Jugant, que es farà els dies 27 i 28 de desembre de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. El parc de Nadal és una de les poques ofertes específiques per al públic infantil que es fan a Berga i per aquest motiu des del consistori es creu necessari mantenir-lo.

A banda, tot plegat també serà possible gràcies a les diferents entitats que hi participen i a les quals s’agraeix l’esforç que han fet, que responent a la crida de contenció i col•laboració, es faran càrrec del monitoratge. D’aquesta manera doncs, i a diferència de com s’havia fet anys enrere, la despesa dels monitors i monitores no l’ assumirà el consistori en la seva totalitat sinó que en pagarà només aproximadament la meitat, uns 15 dels 28 que hi acostuma a haver. La resta, els assumiran les entitats i associacions.

Els tallers i les diferents activitats es distribuiran entre el pavelló de dalt i el de baix i com a novetat, enguany hi haurà esferes d’aigua, on els nens i nenes podran introduir-s’hi. A banda dels tradicionals tallers, també hi haurà animació a càrrec de Dani Magik i tant un dia com l’altre, de 2/4 de 7 a les 8 del vespre, la festa estarà amenitzada pel grup infantil Koloraines.

El preu de l’entrada, que inclourà el berenar, es mantindrà respecte el de l’any passat i serà de 4€ per un dia i de 7€ pels dos dies. Pels adults i acompanyants, l’entradavaldrà 2€ per un dia i 3€ pels dos dies. Els grups d’un mínim de 15 persones podran comprar l’entrada a 2€ per persona”

Si en voleu més detall us pengem el cartell i programa del Juguem Jugant. Si voleu consultar el pdf adjunt, podeu clicar el següent enllaç:programa juguem jugant

No cal que us diguem que us animem a passar dues tardes molt divertides amb moltes sorpreses i actuacions molt interessants de Koloraines i Dani Magyk!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *