Que arriben els Reis Mags!!!!!

JUGUEM A FER CAGAR EL TIÓ?
23 / desembre / 2011
On anem? Pessebre vivent de la Pobla de Lillet
23 / desembre / 2011

Reis d'Orient

 

Quina emoció, ja estan aquí, ja sento l’alè dels camells i l’emoció de la nit de Reis!!!! Ja quasi estan a punt per portar coses de les vostres cartes i per aquest motiu us volem proposar totes les activitats relacionades amb aquests tres personatges únics i fantàstics.

En primer lloc us proposem una miqueta de història sobre els Reis Mags !!! Tothom sap qui són i que fan, però no està de més poder compartir amb els vostres fills i filles una explicació més detallada. És per això que us proposem els següents enllaços:

1. http://www.reismags.cat/

2.http://ca.wikipedia.org/wiki/Reis_Mags_d%27Orient

3.http://www.festes.org/directori.php?id=82

En segon lloc us fem un petit resum dels dos moments màgics relacionats amb aquests personatges, l’arribada del Patge Reial i la Cavalcada de Reis:

  • Dia 26 de desembre arribada del patge reial a Berga. Recorregut: Sortida a les 12 des del Pavelló i Pg.de la Pau. A la Pl. de la Creu, els patges reials enfilaràn camí cap als seus destins: Ajuntament Berga, Centre Cívic i Pavelló Suècia (espais on rebràn als nens).
  • Dia 5 de Gener de 2012. Cavalcada dels Reis Mags pels carrers de Berga. El recorregut el trobareu informat a través de la web de l’Ajuntament o els cartells anunciant la cavalcada.

També us pengem un vídeo d’una cavalcada de Reis a Berga de l’any 2009 !!!!

A part, fa molt temps que la nostra amiga Alèxia ens va enviar un conte sobre els Reis Mags (la veritat dels Reis Mags)  i que ara és el moment de treure’l per tots aquells pares que creieu que el vostre fill o filla ja sap qui són els reis i teniu temença de parlar-ne!!!

Conte de Reis

Finalment esperem que gaudiu d’aquesta diada tan pels infants com per els adults que també ens mereixem creure en els Reis Mags. I sinó, mireu per la finestra la nit de Reis!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *