Un gran espectacle: La pastisseria dels follets de Estaquirot Teatre!!!!

Un joc que deixa petjada: Ubongo!!!!
22 / desembre / 2011
JUGUEM A FER CAGAR EL TIÓ?
23 / desembre / 2011

La Pastisseria dels Follets

Aquest passat diumenge dia 20 de novembre varem tenir la fortuna a Berga de rebre una companyia de teatre i animació infantil d’una qualitat molt alta dins el cicle de teatre i animació infantil que es fa des del Patronat !!!!! Aquest diumenge ens va visitar la companyia Estaquirot Teatre amb un dels seus espectacles anomenat “La Pastisseria dels Follets“.

 

L’espectacle en sí és la història d’una pastissera molt xerrameca que pretén explicar una recepta al públic!!!! Aquesta pastissera es diu Neus i es dona compte que a la nit quan va a dormir, algú es menja els ingredients que ella ha preparat per fer les seves galetes. La seva intenció durant l’espectacle és posar trampes per atrapar el que ella pensa que són ratolins, però el que ella no sap és que qui realment es menja els ingredients són uns follets molt simpàtics i treballadors que acabaran sorprenent a la Neus!!!!!

Us passem la sinopsi dels mateixos creadors de l’espectacle!!!

És un espectacle de creació que va dirigit principalment als més petits.

Un bon dia la Neus, la pastissera , nota que a l’obrador hi passen coses estranyes i es neguiteja perquè pensa que potser hi han ratolins. Però el que realment passa, és que hi han uns follets que des de fa molts anys viuen en aquella pastisseria; allà tenen el seu món, dormen , treballen, juguen i es diverteixen.

Després de moltes peripècies , la pastissera i els follets decideixen que serà millor no fer-se la guitza i junts col·laborar per a fer uns pastissos que tan sols es puguin trobar a la pastisseria de la Neus ,” els pastissos de fer riure”.

Escenes divertides, musicals, altres més intimistes, la manipulació a vista dels entremaliats follets i la relació que estableixen amb la pastissera fan d’aquest, un espectacle dinàmic i atractiu tant pels més petits com per als més grans.

La posta en escena està pensada per a que els nens puguin reconèixer fàcilment l’ espai on es desenvolupa l’ acció, l’obrador d’una pastisseria , amb tots els elements que s’hi poden trobar “

Des del bloc us recomanem amb molta eufòria i convicció que aneu a veure aquest espectacle si el teniu a l’abast!!! Val la pena perquè seran 55 minuts molt ben trobats!!!!!

Al finalitzar l’espectacle ens van donar un full molt ben treballat amb la recepta de les galetes i que nosaltres us facilitem per si voleu provar a casa!!! Però ep, vigileu amb els “ratolins” que no se us mengin els ingredients!!!!!!

Si voleu fer-ne un tast, també us pengem un vídeo de l’espectacle !!!!

Finalment us convidem a que visiteu la seva web www.estaquirot.com i podreu veure tots els espectacles, horaris, receptes i moltes coses més de la companyia, però sobretot us sorprendrà saber que són els creadors de “La Cuina dels Titelles”, els cuiners preferits de les receptes del nostre bloc!!!!!!

Així doncs esperem que gaudiu de L’Estaquirot Teatre!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *