On anem? Pastorets de Berga de la Farsa!!!!

Recomanacions de Jocs Populi
20 / desembre / 2011
Una manera diferent de cantar nadales!!!!
22 / desembre / 2011

Aprofitant aquestes dates nadalenques us volem proposar una cita quasi obligatòria!!! Els Pastorets de la Farsa !!!!!

Cada any ens arriben uns pastorets que s’han convertit en cita tradicional per moltes famílies. Els pastorets de Berga han esdevingut un referent arreu del país i actualment tenen un reconeixement important dins la plataforma dels pastorets de tot Catalunya!!!

Així doncs us convidem des del bloc que no deixeu passar l’oportunitat i busqueu un dia de la vostra agenda per portar els vostres fills als Pastorets i que puguin començar a gaudir de la màgia d’en Garrofa i en Pallanga i de tota la resta de personatges que ens expliquen la història del naixement del Mesies!!!!

Els dies de representació són: 25 i 26 de desembre i 1, 8 i 15 de gener de 2012. Si voleu més informació sobre els horaris, podeu clicar el següent enllaç de la web dels Pastorets: http://www.elspastoretsdeberga.cat/

A continuació us proposem l’explicació que hem trobat a la pàgina web dels Pastorets de la Farsa:

La història de Nadal la reviuen aquí uns pastors de casa nostra. Gent humil. Un poble de samarra i barretina amb les seves petites lluites de cada dia que personifiquen les grandeses i misèries de la nostra condició: amor, avarícia… La història de Nadal s’esdevé, en el nostre cas, en entorns ben coneguts: el Pedraforca, Queralt, la Font del Guiu, St. Quirze de Pedret… Uns Pastorets potser una mica diferents on àngels i dimonis conviuen amb les petites passions i migrades virtuts dels diferents personatges però que acaben dansant la sardana al Portal de Betlem.

Voldríem que coneguéssiu la història d’una tradició sense la qual no s’entendria el Nadal berguedà. Que ens conegueu i ens visiteu no només virtualment sinó al Teatre Municipal de Berga on sereu ben rebuts. L’obstinació de generacions de berguedans per a mantenir aquests Pastorets ens en fa hereus a la gent que en aquests moments conformem l’Agrupació Teatral la Farsa que, com a entitat, ha viscut de ple els últims cinquanta-dos anys d’aquesta tradició. “4

Altrament també us proporcionem el vídeo promocional d’aquest any!!!

Finalment us donem l’enllaç perquè us descarregueu el cartell dels Pastorets d’aquest any!!!

Us recomanem doncs que busqueu entrades a través d’internet i reserveu el vostre seient!!!

Us assegurem diversió per molta estona!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *