La recepta: l’alvocat deliciós

Taller i joc: fem un caçaboles?
15 / desembre / 2011
La falta d’hàbits i la inseguretat en el infant!
15 / desembre / 2011

Cuinem?

 

Avui us presentem una recepta molt original extreta d’un llibre de manualitats, jocs i diversos i que es titula “No sé que fer, 1001 idees per no avorrir-se mai“,  fet per Denis Lelièvre i publicat per Editorial Zendrera Zariquiey (ISBN 84-8418-282-7).

En aquest llibre hi trobareu molts tallers, però nosaltres hi hem trobat una manera original de “cuinar” un alvocat!!!! Potser d’aquesta manera serà més fàcil introduir aquest aliment que no és fàcil de que vingui de gust!!!!

Si voleu veure la recepta, podeu clicar el següent enllaç: alvocat deliciciós

Bona Cuina!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *