Neix un nou portal !!! femEducació

Tocats del bolet: El fredolic!!!!
14 / desembre / 2011
Taller i joc: fem un caçaboles?
15 / desembre / 2011

Nou portal femEducació

Avui us pengem una molt bona notícia, en principi!!! La Generalitat ha donat llum al seu nou portal femEducació, un nou portal que pretèn ser una referència pel vincle educatiu de pares i fills!!!!

Segons l’article (molt extens i detallat) publicat al diari Ara el passat dissabte 10 de desembre, aquest nou portal pretén “promoure la implicació dels pares i mares en l’evolució acadèmica i educativa dels seus fills i filles facilitant una sèrie de recursos, informacions i orientacions per ajudar les famílies en la tasca educativa dels seus fills.”

El portal parteix de la idea que la família és el primer agent educador i que com a tal ha de poder formalitzar aquest compromís en unes condicions favorables per l’aprenentatge dels seus fills i filles.

Un cop hem analitzat el portal, cal diferenciar dos grans blocs: tot el que es refereix a l’escolaritat dels infants (etapes educatives, preguntes més freqüents, formació per a famílies o serveis i tràmits) i tot el que són recursos destinats a facilitar la tasca educativa (vídeos, articles, decàleg per pares i mares i enllaços d’interès)

Cal destacar que és una web que acaba de nèixer i que té la voluntat de crèixer i fer-se gran amb el temps. No pretén ser un portal tancat i estàtic sinó un portal viu i dinàmic.

Com a exemple dels recursos que hi podreu trobar hem cregut interessant un vídeo i un article del Francesc Torralba dedicat al consum responsable en matèria de joguines!!! Com podreu comprovar hi ha molta informació i molt interessant!!!

Si voleu veure l’exemple, podeu clicar el següent enllaç http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola/menuitem.5b21aabe12191ad9aacf3010b0c0e1a0/?vgnextoid=ab5e9eacf6ef3310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=ab5e9eacf6ef3310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default&contentid=eb219da118ef3310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

També us facilitem un joc que la web ens proporciona per compartir amb els infants i aprendre a la vegada sobre el consum responsable. Si voleu jugar podeu clicar el següent enllaç : http://www.consum.cat/consumidors_i_consumidores/tajudem/econ_familiar/eines1/index.html

Així doncs us convidem a que tingueu aquest portal com una nova eina per incrementar els nostres recursos com a pares i mares!!!

Nosaltres us el pengem com un enllaç al nostre bloc!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *