On anem? Sopar de Garrofes

Recepta: nou capítol de la cuina dels titelles!!!!
9 / desembre / 2011
Jocs de falda i moixaines!!!!
12 / desembre / 2011

 

De ben segur que heu sentit a parlar de les Garrofes, aquells petits retalls poètics que serveixen per fer broma i mofa de les coses que passen tan  a l’actualitat del món com sobretot a l’actualitat berguedana!!!!! Les garrofes són un clàssic en l’activitat cultural berguedana d’aquestes dates nadalenques i fins i tot la gent les espera en la representació dels Pastorets!!!!! Quan en Garrofa llegeix les 44 garrofes ( són contades pels pastors i el públic !!), les rialles prenen el protagonisme a  la platea del Teatre Municipal!!

 

Avui doncs us recomanem que si voleu ser els primers en saber qui ha estat l’autor de joc de garrofes guanyadores o voleu saber la prímicia de les millors garrofes no us podeu perdre el sopar de les garrofes que es durà a terme el proper dissabte dia 17 al restaurant de la Cabana!!!!

Seguidament us passem la informació sobre el sopar que ens ha fet arribar el Xavier:

“Com és habitual la setmana abans de Nadal, la Farsa organitza el Sopar de les Garrofes. Aquest any serà el dissabte 17 de desembre. Gràcies a la col.laboració i entesa entre La Farsa i el Restaurant La Cabana, el tiquet costarà 22 euros per cada assistent al sopar.
Podeu confirmar assistència al sopar a l’Oficina de Turisme (938211384).”

Si voleu més informació sobre les garrofes, us proposem aquest enllaç amb la pàgina web dels Pastorets de la Farsa: http://www.elspastoretsdeberga.cat/garrofes.php

Esperem que molts de vosaltres vingueu al sopar, gaudiu de les garrofes i com és habitual, també pugueu tastar la bona cuina de la Cabana!! Tot plegat es presenta com una vetllada molt interessant i sobretot divertida!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *