La creativitat quotidiana

Tocats del bolet: la llenega negra!!!!
7 / desembre / 2011
Un joc, mil històries: Story Cubes!!!!!
9 / desembre / 2011

La llum de la creativitat

Avui us pengem un article extret de la revista Protagonistes Ja!!! L’article es centra en el tema de la creativitat però no tant de del punt de vista de capacitat per a ocasions especials o per ser el millor o el més creatiu en alguna cosa puntual sinó enfocat sobretot a educar els nostres infants a utilitzar aquesta capacitat o habilitat que és la Creativitat en el nostre dia a dia per solventar totes les situacions delicades que ens toca afrontar!!!!!

Estem acostumats a creure que la creativitat és un do que pocs arriben a tenir i que si no ho tenim no hi podem fer res i a més a més també estem acostumats a creure que les persones creatives han de ser excèntriques i especials i molt tancades a la societat. Això és totalment fals, mites que les persones hem arribat a creure com a veritats per no haver de fer l’exercici d’entrenar la nostra capacitat de ser creatius!!!!! La creativitat s’educa i això és el que ens explica aquest interessantíssim article!!!

Si voleu llegir l’article, podeu clicar el següent enllaç: creativitat quotidiana

Us animem doncs a que enfoqueu la vida amb creativitat i ganes de solventar les situacions de manera definitiva i sobretot us animem a que eduqueu els vostre fills i filles a ser creatius, pensadors, ingenus i actius!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *