Recomanació de llibres: Els valors

Programa Criatures de Xip Tv
5 / desembre / 2011
Tocats del bolet: la llenega negra!!!!
7 / desembre / 2011

Portada del primer llibre

Avui us fem una doble recomanació que va molt lligada l’una amb l’altra ja que són dos llibre que podríem dir que són un la continuació de l’altre!!!

Tots dos llibres giren entorn a un eix bàsic i que és el tractament dels valors i activitats per fer amb els nostres fills i filles a fi que puguin assumir i treballar cada valor.

Per una banda us recomanem el llibre “valors per a la convivència” de l’autor Esteve Pujol i Pons i la ilustradora Inés Luz González i editat per Editorial Parramón (ISBN 84-342-2512-3). En aquest llibre hi podreu trobar  activitats i contes que tracten valors molt generals i socials com: respecte, constància, responsabilitat, diàleg, confiança, tolerància, creativitat, generositat i molts d’altres fins a 20 valors tots ells molt globals i molt bàsics per la bona convivència.

A tall d’exemple us facilitem tot el capítol del valor del respecte perquè tingueu una idea de com es treballa cada valor en aquest llibre. si el voleu llegir, podeu clicar l’enllaç següent: valor respecte.

D’altra banda us recomanem el llibre “Valors per crèixer, 15 valors individuals” on el mateix autor i editatper la mateixa editorial del primer llibre ( ISBN 978-84-342-3493-2) però aquest cop amb la ilustradora Fedra Cutchet i Mercader ens apropen  activitats i contes per treballar i reflexionar sobre 15 valors o actituds individuals per ajudar-nos a ser millor persones i créixer tant interiorment com exteriorment. Entre els valors més destacats, podem trobar:  disciplina, autocontrol, senzillesa, curiositat o reflexió. A tall d’exemple us facilitem tot el capítol de l’actitud d’optimisme. Si el voleu consultar, podeu clicar el següent enllaç: valor optimisme.

Des del bloc creiem que aquests dos llibres són molt interessants per treballar valors i actituds amb infants a través del conte i d’activitats des de 3 i 4 anys fins a 12 o 14 anys!!!

Els trobareu en qualsevol llibreria!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *