On anem? Fira de Nadal a Berga!!!

Educar amb afecte, sense crits!!!!
28 / novembre / 2011
Una forma divertida de cremar calories!!!!!
1 / desembre / 2011

Awalè

 

Avui us recomanem una activitat que es durà a terme aquest proper dissabte dia 3 de desembre i que tot i ser una fira petita de tamany sempre és interessant donar-hi una volta!!!

Es tracta de la fira de Santa Llúcia o Fira de Nadal on cada any trobem paradetes a la plaça de Sant Pere, totes elles relacionades amb el Nadal. És un bon lloc per anar a buscar figures de pessebre o regals per Nadal, però sobretot us recomanem les dues activitats paral·leles a les parades i que tenen lloc al Museu del Circ!!!!.

Les dues activitats que us recomanem són els jocs de taula i l’activitat de la gent de Xinxeta que aquest any ens ajudaran a construir joguines ( baldufes, bitlles,  llançaboles, etc…). Aquesta activitat és adequada per tothom però sobretot molt indicada per infants de fins a 10 o 12 anys. Per altra banda, en el mateix espai podreu trobar l’activitat de jocs de taula, on l’Òscar i dues persones més us ensenyaran a jugar a 12 jocs de taula curosament escollits i que us faran passar una estona molt divertida. Vosaltres no us heu de preocupar de res, ells us explicaran com es juga. Aquesta, és una activitat molt familiar ja que moltes vegades podem compartir un joc entre adult i infant i passar una molt bona estona. També pot ser una bona activitat per descobrir jocs nous i tenir alguna referència per comprar jocs per Nadal!!!

Com a mostra us pengem el dossier que us regalarem amb les instruccions dels 12 jocs que hi trobareu!!!! si el voleu consultar, podeu clicar aquest enllaç: FES UN TAST DE JOCS DE TAULA

Així doncs us convidem a venir a Fira i sobretot veniu al Museu del Circ on podreu jugar i passar una molt bona estona!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *