Un joc cooperatiu: Hop Hop Hop!!!

Juguem a patacons?
24 / novembre / 2011
Educar amb afecte, sense crits!!!!
28 / novembre / 2011

hop hop hop

Avui us pengem una recomanació de joc molt interessant ja que fins ara havíem parlat de jocs competitius i aquest cop us introduïm en un nou concepte de joc: el joc de taula cooperatiu.

Durant molt temps hi ha hagut la sensació que els jocs de taula cooperatius eren molt més avorrits que els competitius i se’n editaven en comptades ocasions. Actualment ja hi ha diferents empreses que comercialitzen jocs cooperatius amb temàtiques molt variades i de molt divertits i sobretot amb uns components pedagògics que conviden a un aprenentatge molt interessant del que són els avantatges de la cooperació.

En aquest cas ( i no serà el darrer) us presentem el joc Hop, hop, hop de la casa Djeco. El joc és molt senzill però alhora combina elements que el fan molt interessant. El funcionament del joc és el següent:

Tenim 4 caselles o espais on els nostre protagonistes ( 1 pageseta, ovelles i un gos) han de saltar de casella a casella de la manera que ens digui el dau. La qüestió és que a la tercera casella abans d’arribar al  paller (darrera casella) és un pont que anirem desmuntant a mesura que ens surti la cara vent del dau. La clau està en aconseguir passar tots els nostres personatges abans que caigui el pont i faci impossible travessar el riu!!!!! I tot això es fa de manera cooperativa, ja que tots els jugadors juguen per aconseguir el mateix objectiu: fer travessar tots els personatges des de la muntanya (1 casella), al Prat ( segona casella), al pont ( tercera casella) i finalment arribar a la casa paller (darrera casella).

Les dades tècniques del joc són:

Edat: més de 3 anys.

Durada: Aproximadament entre 20 i  30 minuts

Editat per: Djeco.

Preu : 28 euros

Nº jugadors: entre 2 i 6 jugadors

Si voleu consultar les instruccions, podeu clicar el següent enllaç: hop hop hop

Hop Hop Hop és un joc que combina atzar, habilitat i emoció a parts iguals i que el recomanem com a joc per tenir a totes les cases i sobretot per fer una molt bona compra ara que arriben festes!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *