Juguem a patacons?

L’escola d’abans i l’escola d’ara: diferències?
24 / novembre / 2011
Un joc cooperatiu: Hop Hop Hop!!!
28 / novembre / 2011

Patacons

Avui us pengem un taller de construcció de joguines que va lligat amb el que podreu fer aquest cap de setmana a la Fira del joc i la joguina de Tona i que ja us hem recomanat a la nostra secció on anem? 

El que us mostrem aquesta setmana és la construcció de patacons o patacots ( segons el lloc geogràfic del nostre territori), el que en castellà anomenem Tazos i que durant una època s’ha posat de moda degut en gran part a que la marca Matutano ho ha inclòs com a regal de les bosses de patates!!!!! 

En la fitxa que adjuntem en aquesta entrada també veureu que us expliquem 4 o 5 jocs que podeu jugar amb els patacons de manera que no només es quedi en un simple taller sinó que els nens i nenes puguin trobar una utilitat divertida i immediata al seu taller i que això esdevingui un joc que puguin compartir amb la seva família i amb els seus amics. 

Si voleu llegir i imprimir el document podeu clicar el següent enllaç: ELS PATACONS

Els patacons són una de les joguines tradicionals més representatives dels jocs dels nostres avantpassats i que hauríem d’intentar recuperar ja que representa el paradigma de joc econòmic, divertit i sobretot fet amb les nostres pròpies mans!!!! 

Ara que s’acosten dates on a vegades no sabem que regalar i que això ens inclou una despesa exagerada, des del bloc creiem que aquesta és una bona proposta per economitzar les compres i oferir joguines diferents als nostres infants!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *