La Marató de TV3

Tocats del bolet!!! El Moixernó!!!!
23 / novembre / 2011
Per viure, arrisca!!!!
24 / novembre / 2011

La Marató de TV3, ja torna a ser aquí amb la força i l’empenta de sempre. El dia triat serà el 18 de desembre i aquesta vegada dedicada a la regeneració i transplantament d’organs i teixits. L’eslògan d’aquest any és: “Quan acaba una vida en comencen sis”. Brutal !!!!

Per anar fent boca, ja es veuen els primers anuncis i s’ha presentat el ja també famós disc de La Marató. Aquest és el vintè any de La Marató de TV3 i, per celebrar-ho, el disc tindrà també 20 cançons. El diumenge 11 de desembre serà l’únic dia que el disc es posarà a la venda amb la premsa del país.

Us adjuntem la cançó estrella d’aquesta edició, cantada pel Sergio Dalma i l’Escolania de Montserrat. La veritat és que la música, la lletra i l’imatge del videoclip emociona i fa posar els pèls de punta. Disfruteu-ne.

Per més informació sobre la Marató,  per conèixer la resta de cançons, les activitats i propostes que es durant a terme per tot el país, podeu consultar la seva web: http://www.tv3.cat/marato/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *