Un mirall: l’autosuperació i la lluita d’Albert Llovera

On anem ?: Fira del joc a Tona
21 / novembre / 2011
Tocats del bolet!!! El Moixernó!!!!
23 / novembre / 2011

Albert Llovera

Avui us pengem un vídeo que ens ha fet arribar una col·laboradora molt fidel (la Judit) i que realment val la pena que hi dediqueu els menys de 2 minuts que dura!!!!!

El vídeo és un petit fragment de la filosofia de vida d’aquest pilot de rallyes andorrà del qui us passem una petita biografia:

Els seus començaments com a esportista van ser en l’esquí, sent una jove promesa en competir amb 17 anys en els XIV Jocs Olímpics d’Hivern celebrats a Sarajevo. Un any més tard, el 1985, mentre participava en la copa d’Europa d’esquí, va patir un greu accident,  que li va provocar una lesió medul · lar i el va deixar postrat en una cadira de rodes.

Va donar el salt a l’automobilisme el 1987. Competeix primer a quads i després es passa al Campionat de Velocitat de Catalunya.

El 2001 dóna el sato als ral · lis amb la marca Fiat. Actualment competeix al Campionat d’Espanya de Ral · lis, tant en asfalt com en terra, i al Campionat del Món. Ha estat copilotat per diverses persones, entre elles a Marc Martí, Borja Rozada i Diego Vallejo. Actualment competeix amb un Fiat Punto Abarth S2000 vehicle adaptat amb el que pot controlar totes les funcions amb les mans.

L’any 2005 es va estrenar un documental anomenat “Les ales del fènix” dirigit per José Maria Borrell en què repassa la seva vida i es va intentar reflectir l’esperit de lluita d’Albert Llovera després de la seva accidente. En l’estrena de la cinta van acudir personalitats com Carlos Sainz i Javier Bardem.

El 2010 torna a participar en el Campionat Mundial a bord d’un Fiat Punt Abarth S2000.

El 2011 va publicar un llibre “No limits” en el qual explica la seva vida. “

Així doncs us facilitem aquest vídeo on hi ha un missatge molt clar: per molt que la vida et posi a prova, el teu repte és lluitar per sortir-te’n i ser més fort. Si no ho fas per tu, fes-ho per les persones que estan al teu voltant i t’estimen!!!!

Quan mireu el vídeo és possible que tingueu pell de gallina o si més no un sentiment d’emoció indescriptible!!!!

Gaudiu-lo!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *