Parlant amb Jaume Cela

Una joguina diferent, molt original!!!!!!
20 / novembre / 2011
On anem ?: Fira del joc a Tona
21 / novembre / 2011

L'autor

Avui us pengem un article que és una entrevista de la revista Estris (Fundació Pere Tarrès) a un dels pedagogs més destacats dels temps actuals i que sobretot destaca pel seu missatge positiu en un sector, l’ensenyament, on actualment bufen vents de tempesta!!!! Aquest personatge que avui entra a casa nostra és Jaume Cela del qual us en passem un petit currículum!!! 

Jaume Cela i Ollé ( Barcelona 1949) és mestre i director del CEIP Escola Bellaterra. Reconeix que va començar a treballar com a mestre a partir de la seva experiènci a en un casal. Des de llavors fa més de 40 anys que es dedica a l’educació i docència, tasca que compagina amb la d’escriure novel·les per al públic infantil i juvenil i llibre de divulgació pedagògica. Entre els títol més destacats podem anomenar: Pep! ( 1998), Silenci al cor (1999), el temps que ens toca viure ( 2007) i Va de mestres,carta als mestres que comencen (2004). Ha estat premiat amb la Creu de Sant Jordi l’any 2008 per la seva trajectòria i el premi Vaixell de Vapor l’any 2010 per la seva novel·la Set raons per estimar els meus pares. 

L’entrevista es centra en que vol dir Educar i en que aporta l’educació en el lleure des del punt de vista de l’ensenyament i l’escola. Sobretot ens parla de valors com autonomia i responsabilitat o esforç i ens explica que implica educar pels adults!!!!! 

Des del bloc us recomanem molt aquesta entrevista ja que toca molts temes importants i interessants per pares/mares ieducadors en general i sempre tenint en compte que Educar no és imposar sinó mostrar el camí per crèixer i que hi ha molts espais educatius i no només concentrar els esforços a l’escola!!!! 

Si voleu llegir l’entrevista podeu clicar el següent enllac: entrevista jaume cela

Esperem que gaudiu d’aquest pedagog i escriptor anomenat Jaume Cela!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *