On anem ?: Fira del joc a Tona

Parlant amb Jaume Cela
21 / novembre / 2011
Un mirall: l’autosuperació i la lluita d’Albert Llovera
21 / novembre / 2011

Cursa de pneumàtics

 

Avui us pengem una recomanació que ens ve especialment de gust ja que es tracta d’una activitat de jocs que ja arriba a la seva 11ª edició i que és una activitat familiar on pares i mares poden compartir jocs amb els seus fills i filles i on també trobareu un espai per comprar-ne!!!!

La nostra recomanació d’aquesta setmana és la Fira del joc i la joguina diferent que durà a terme a la localitat de Tona (molt a prop de Vic) aquest proper diumenge dia 27 de Novembre i que durarà de les 10 del matí a les 20 del vespre!!!!!

En aquesta fira hi podeu trobar espais molt diferents. Des de jocs tradicionals com baldufes o construcció de patacons ( taller que el durà a terme el nostre company Òscar Garcia i Cia l’Anònima) fins a mostres de jocs de taula per totes les edats i moltes parades on podreu comprar jocs de taula tradicionals i comercials

A mode de resum us passem els eixos basics dels organitzadors de la fira:

L’originalitat: perquè creem un espai únic de difusió del joc diferent dels que es poden trobar en els grans circuits comercials, de nova creació o que venen de tradicions llunyanes. 

La qualitat: perquè tots els jocs que s’hi poden trobar són fets amb bons materials, moltes vegades de forma artesana, i amb una alta qualitat de joc que garanteix passar moltes bones estones. 

Els valors: perquè a través dels jocs es creen una sèrie de relacions úniques entre els seus participants, on la comunicació té un paper molt important. 

Per a tothom: perquè a la fira tothom hi podrà descobrir el seu joc. Hi ha jocs per a totes les edats, per jugar sol o en grup, d’habilitat o d’estratègia. 

Si voleu consultar el programa de la fira i els actes que hi tindran lloc, podeu clicar el següent enllaç: http://firadeljoc.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *