On anem ? Story Time a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga!!!!

On anem? Música i família
17 / novembre / 2011
Una joguina diferent, molt original!!!!!!
20 / novembre / 2011

Story Time

 

Avui us presentem una iniciativa molt original que ens ha fet arribar la Mireia i que ens sembla una activitat amb infants de més de 6 anys i que es fa cada dissabte a casa nostra!!!!

L’activitat s’anomena Story Time i es tracta de l’hora del conte que la majoria de vosaltres ja coneixeu però l’originalitat prové que l’activitat es desenvolupa en anglès, de manera que els infants passen una molt bona estona rebent històries i alhora milloren la seva capacitat d’escoltar una llengua tant important com és l’anglès!!!!

 

Aquesta activitat té lloc cada dissabte a les 11 del matí a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga!!!!

Si en voleu més informació, podeu clicar el següent enllaç http://bibliotecadeberga.blogspot.com/2011/11/story-time.html o també podeu consultar l’agenda de l’Ajuntament de Berga a través de la seva web: http://www.ajberga.cat/ajberga/agenda/detall.php?activitat=272.

Des del blocdepares us recomanem amb molt entusiame aquesta nova i original hora del conte!!!!!

I ja que parlem d’activitats en anglès, la nostra amiga Alèxia ens recomana un llibre per als menuts; és un llibre amb anglès de vocabulari i va molt bé perquè comencin a aprendre quatre paraules; el llibre es diu Goodnight moon de Margaret Wise Brown. És un llibre a ón et repeteixen molt les paraules, doncs és la manera que els més petits aprenguin!
Mireu-vos-el, és molt recomenable!!!!

Així doncs avui ja teniu dos nous espais on practicar anglès amb els vostres fills!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *