On anem? Música i família

Una nova recepta: fem un pastís d’aniversari?
17 / novembre / 2011
On anem ? Story Time a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga!!!!
19 / novembre / 2011

música i infants

Avui us pengem una doble recomanació de caire musical i que podeu gaudir-ne tota la família !!!!!

Les activitats musicals que us plantegem són tallers especialment pensats per a infants i on els nens juntament amb els pares i mares aniran descobrint la música d’una manera divertida i poc ferragosa!!!! Per experiència pròpia us recomanem molt aquests concerts i tallers musicals ja que no es fan gens pesats, són d’una durada adequada als infants i sobretot us permetrà tenir una estona de diversió a través de la música!!!!

Per una banda, us presentem els concerts de música al Palau de la Música Catalana on trobareu concerts i espectacles infantils per infants a partir de 3 i 4 anys.  Si en voleu més informació us recomanem que visiteu la seva web tot clicant el següent enllaç Petit Explorador.

L’altre recomanació es un cicle de concerts i tallers que podeu trobar a l’Auditori de Barcelona i que ja fa molts anys que es duen a terme. Aquests concerts són una sèrie que tenen relació i que ens porten a descobrir els diferents tipus d’instruments, la veu i tot el que tingui a veure amb el descobrir la música per infants a partir de 2 o 3 anys!!!!!. Igualment són activitats molt pensades per petits però per poder compartir amb els grans i passar una molt bona estona. Si en voleu més informació, podeu clicar el següent enllaç: Concerts familiars a l’Auditori.

Esperem que gaudiu de la música amb els vostres fills i filles!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *