Un joc com pocs: Cerdos al Galope!!!!

Recomanació de llibre: El monjo que va vendre el Ferrari!!!
3 / novembre / 2011
One Goal!!!!
7 / novembre / 2011

El joc

Avui l’Òscar us proposa un joc de taula que no us deixarà indiferents: Cerdos al Galope!!!!

Potser no es tracta del millor joc de taula de la història ( tot i que va guanyar el premi al millor joc infantil d’Alemania l’any 1992) , potser no és tant elaborat com d’altres, potser no té cap mena de referència històrica ni cap element pedagògic molt evident però us puc assegurar que un cop hi has jugat una partida amb els vostres fills i filles us el demanaran constantment i que fins i tot hi acabareu jugant amb els amics i rient com nens!!!!!!

És un joc senzill, divertit, on l’estratègia és un factor important però a un nivell molt bàsic  i on els infants poden aprendre molt passant una estona molt divertida. Totes les fitxes del joc el recomanen a partir de 8 anys, però jo ja  hi he jugat amb infants de 6!!!

En el cas del la “cursa de porcs” ( que és la meva traducció)  és una cursa molt original, on arribar el primer és important durant tota la partida. És un joc tremendament dinàmic on els escenaris de la partida canvien en un tres i no res i en un moment pots guanyar o perdre-ho tot!!!! És un joc apassionant que podeu trobar als establiments Abacus, Homoludicus o altres al mòdic preu de 14 euros aproximadament. En termes de relació  divertiment-preu és brutal!!!!!

Les dades tècniques del joc són:

Autor: Heinz Meister.

Durada: aproximadament 15 o 20 minuts.

jugadors: a partir de 3 jugadors però si som 4 o 5 encara és més divertit.

Editat per : Abacusspiele des de l’any 1992

Preu aproximat: 14 euros. El podeu comprar a les tendes Abacus o a Homoludicus o per internet.

Tipus de joc: joc per jugar en família i amics.

Si voleu saber-ne més, podeu clicar aquesta fitxa del joc porcs galopants .

També podeu consultar les instruccions oficials del joc que hem extret de la pàgina web que seguidament us enllacem Cerdos al Galope a Homoludicus o l’enllaç de la web Juegosdmesa!!!!

De ben segur que us donarà moltes estones de diversió !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *