Recomanació de llibre: El monjo que va vendre el Ferrari!!!

On anem? Fira Mediterrània de Manresa!!!!!
3 / novembre / 2011
Un joc com pocs: Cerdos al Galope!!!!
7 / novembre / 2011

El llibre

 

Avui us pengem aquesta recomanació d’un llibre que ens ha fet arribar el Toni i que creiem que són d’aquells llibres que tenen missatge però que no són els típic llibre d’autoajuda que ja “canta” amb la portada!!!!

Tot seguit us passem el resum de la seva recomanació:

Un llibre que ha canviat moltes vides: El monjo que va vendre el Ferrari

El monjo que es va vendre el Ferrari és la suggerent i emotiva història de Julian Mantle, un superadvocat de vida estressant, desequilibrada i obsessionada amb els diners que acaba provocant-li un infart. Aquest desastre provoca en Julian una crisi espiritual que el porta a enfrontar-se a les grans qüestions de la vida. Esperant descobrir els secrets de la felicitat i l’aclariment, emprèn un extraordinari viatge per l’Himàlaia per conèixer una antiquíssima cultura d’homes savis. I allà descobreix una manera de vida més joiós, així com un mètode que li permet alliberar tot el seu potencial i viure amb passió, determinació i pau.

Escrit a manera de faula, aquest llibre conté una sèrie de senzilles i eficaces lliçons per millorar la nostra manera de viure. Vigorosa fusió de la saviesa espiritual d’Orient amb els principis de l’èxit occidentals, mostra pas a pas com viure amb més coratge, alegria, equilibri i satisfacció.

Autor: Robin S. Sharma

Editorial: Plaza edición. Barcelona. 2009

Esperem que gaudiu de la seva lectura!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *