On anem? Fira Mediterrània de Manresa!!!!!

Nou Enllaç: Web dels infants de Solsona
2 / novembre / 2011
Recomanació de llibre: El monjo que va vendre el Ferrari!!!
3 / novembre / 2011

14 Fira Mediterrània

Avui us pengem una recomanació molt interessant que es produirà aquest proper cap de setmana del 3 al 6 de novembre a Manresa i que és la Fira Mediterrànea!!!!

Si voleu consultar la seva web, cliqueu aquest enllaç: Fira Mediterrània

Aquesta fira és un xic especial ja que és una fira de música i espectacles d’arrel tradicional i foklòric que s’ha anat fent gran i que actualment ocupa un lloc de referència estatal i on trobareu els millors grups de música, danses d’arrel tradicional. Pel que fa als petits, cal tenir en compte que hi ha molts espectacles i activitats per compartir amb els vostres fills i filles i fins i tot us podeu trobar que no podreu veure-ho tot. Des de castellers, contes, titelles, jocs i altres espectacles de carrer és el que hi podeu trobar!!!!

Dels tots els espectacles m’agradaria fer 3 recomanacions que personalment hem vist i que de ben segur sabem que us agradaran. La primera recomanació és un espectacle de adults i són el grup Els Ministrils del Raval de Terrassa que ens repassen el calendari festiu mitjançant cançons el divendres 4 de novembre a les 22h. La segona recomanació es tracta de la companyia la Xarranca, que són els mateixos que varen venir a la darrera festa de l’esola Vedruna amb els jocs gegants i el taller de piruletes de xocolata, però en aquest cas ens mostraran un castell d’una sorra molt especial amb que els nens poden jugar i els grans també!!!. Finalment també us recomanem el Titellarium de la companyia Burro de Jocs que us donarà la oportunitat de jugar amb titelles gegants!!!!.

Com veieu ja teniu el dissabte o diumenge organitzat!!!!!! Animeu-vos que val la pena!!!

Si directament voleu consultar la programació, us adjuntem el pdf extret de la seva web: programa fira Mediterrània

Ah, i una recomanació: per experiència us podem assegurar que sempre està molt ple i  que si un lloc us interessa molt aneu-hi amb temps!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *