On anem? Tintín al cinema!!!!

Tocats del bolet!!!!!
27 / octubre / 2011
Quan les aparences enganyen!!!!!!
31 / octubre / 2011

Tintín

Avui us pengem una recomanació per anar al cinema amb el retorn d’un clàssic dels còmics: Tintín!!!!!

Tal com varem fer anteriorment amb els barrufets, avui us recomanem una pel·lícula que podeu compratir amb els vostres fills i filles a partir d’avui i que promet swer un èxit tan de públic com de qualitat.

Avui s’inicia la publicació de la primera de les tres pel·lícules que Steven Spielberg ha dedicat al nostre heroi del comic i tots els seus acompanyants d’aventures. La primera entrega es basa en  el còmic titulat  “ Les aventures de Tintín: El secret de l’Unicorn”.

La crítica ha agafat la nova súperproducció amb molt d’entusiasme i a priori la pel·lícula promet ja que el repartiment d’actors és de luxe i sobretot el seu director, Steven Spielberg, és garantía de qualitat i bons guions!!!!

Les dades tècniques de la cinta són:

Interprèts: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg i Nick Frost.

Títol original: The adventures of Tintin.

Procedència: EEUU I Nova Zelanda

Durada: 107 minuts

Qualificació: 5 estrelles (máxima puntuació)

De la crítica que hem pogut llegar al diari El Periódico, cal destacar-ne una petita però  significativa referencia: “ Spielberg corre el risc de l’animació realista, però el desplegament formal és tan al·lucinant que al primer desplaçament del relat desapareixen els dubtes sobre la credibilitat de l’aspecte, els gestos i els moviments dels personatges. El film està rodat amb mestria. És espectacular sense ser avasallador, és dinàmic i trepidant, i té idees narratives i visuals magnifiques que serien impossibles de trovar en el cine de la imatge real….”

Si voleu jutjar vosaltres mateixos us avancem el triler de la pel·lícula

Després de tots els intents de portar el nostre heroi a la gran pantalla sembla ser que aquest cop és diferent i será un èxit aclaparador. Nosaltres, sense haver-la vist, us la recomanem!!! Esperem els vostres comentaris!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *