Una mica d’optimisme!!!! Entrevista a Emili Duró.

Una web amb molts recursos!!!! TOC TOC
25 / octubre / 2011
Tocats del bolet!!!!!
27 / octubre / 2011

Optimisme!!

Avui la nostra amiga del bloc Judit ens ha fet arribar una entrevista que es va emetre el passat dimarts dia 18 al programa Singulars del canal 33. El programa emet una entrevista amb Emili Duró, una persona de l’àmbit empresarial que ens mostra la cara més optimista de cara a tothom!!!!.

Us avancem la sinopsis de l’entrevista : en les seves conferències, Emili Duró parla de com  millorar el nostre coeficient d’optimisme i explica la seva experiència personal per motivar a qui l’escolten. El seu no és un optimisme reflexiu o utòpic. Amb la vehemència i expressivitat que el caracteritxen es declara un pessimista sense concessions. El secret és valorar el que tenim i no deixar-nos endur per les emocions destructives. Emili Duró diu que és imprescindible viure el present, lluitar per començar cada nou dia com si fos el millor que ens queda a la vida.

Pel que fa a l’entrevista, és molt interessant veure com el discurs d’una persona del món empresarial pot ser molt útil al públic en general!!!!! Emili Duró ens marca una sèrie de principis o arguments per millorar la nostra actitut davant la vida i davant les persones que ens envolten!!!!

No us perdeu l’entrevista que dura aproximadament 40 minuts, incloent un vídeo de no més de 30 segons que podeu veure al principi del programa!!!! Són realment 40 minuts intensos però amb dos o tres missatges imprescindibles per rellançar el nostre optimisme!!!

Si la voleu veure podeu clicar aquest enllaç : Entrevista Singulars Emili Duró

Si teniu temps i voleu dedicar quasi dues hores, us pengem el vídeo de la ponència sencera de l’Emili Duró!!!

Bon nou dia!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *