Una maleta de jocs!!!!

Compartim?
25 / octubre / 2011
Una web amb molts recursos!!!! TOC TOC
25 / octubre / 2011

El passat dia 21 de setembre, ara fa just un mes es va celebrar el dia Mundial de la malaltia del Alzheimer.Amb motiu d’aquesta data la Fundació Agrupació  Mútua va realitzar una activitat de jocs amb gent gran anomenada “una maleta ben plena”. Aquesta activitat ens recorda que el nostre cervell és com una maleta on hi anem acumulant coses, ja siguin experiències, objectes. sensacions o emocions. Tot això pot arribar un dia que es vagi perdent igual com si la maleta estigués mig oberta….

Tot aquest muntatge ha estat ideat i realitzat per l’empresa Jocs al Segon. L’Oriol Ripoll a la seva web de jocs.org ens facilitat un document  en format pdf on trobareu tot de jocs (18 jocs per ser concrets) molt senzills i la majoria d’ells de caire tradicional i/o popular i que de ben segur hi hem jugat alguna vegada. Tots ells us poden semblar tan senzills que ni semblen jocs, però us puc assegurar que passareu una molt bona estona i a més a més treballareu el cervell i fareu treballar els dels vostres companys de joc!!!! Entre el reguitzell de jocs que trobareu en aquest molt ben treballat document hi ha jocs d’observació, de comptar, de memòria etc…

Per a més detall, podeu clicar directament a l’enllaç de jocs. org http://jocs.org/2011/09/25/jocs-pel-dia-mundial-de-lalzheimer-a-rac1/ per si voleu escoltar el programa de radio on l’Oriol explica l’experiència o si voleu el document, el podeu consultar en aquest enllaç: Jocs Amb una maleta ben plena.

Podeu escoltar el programa amb uns quants jocs explicats al programa Via Lliure de Rac1..

Vinga doncs, no us adormiu i jugueu amb el cervell!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *