Una entrevista motivant!!: Fernando Alberca

Quan les paraules SÍ són importants!!!!
3 / octubre / 2011
Juguem a fer pizzes?: Mamma Mia.
6 / octubre / 2011

Einstein

Avui us pengem una contraportada del diari la Vanguardia de dilluns dia 26 de setembre que ens ha facilitat la nostra experta en contraportades la Judith.

La contraportada d’avui és molt especial ja que és una entrevista a una persona, Fernando Alberca, professor de secundària, escriptor i sobretot pare de 8 fills!!!!!. És una entrevista a una persona que pot presumir d’experiència en el segment de l’educació i que creiem que és molt interessant i rellevant que la llegiu!!!!.

L’entrevista gira entorn a la idea que qualsevol infant pot arribar molt lluny ( com a persona buscant el camí de la felicitat) si està motivat i els adults el sabem motivar i acompanyar en el seu aprenentatge a la velocitat que li pertoca sense avançar l’edat adulta!!!. Dins l’article hi ha una frase que és força significativa de la seva filosofia o manera de pensar : “El aprendizaje es experiencia, el resto es información”, dijo Einstein. No aprendes cosas porque eres inteligente: aprender cosas te hace inteligente.”

Si voleu llegir l’entrevista sencera podeu clicar el següent enllaç “todos los niños pueden ser Einstein si los motivas bien”

De ben segur que l’entrevista no us deixrà indiferents i si no mireu els comentaris de la gent!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *