Quan les paraules SÍ són importants!!!!

On anem? al teatre!!!! Vimbodi vs Praga
3 / octubre / 2011
Una entrevista motivant!!: Fernando Alberca
6 / octubre / 2011

Paraules

Avui us pengem un vídeo molt curtet ( dura aproximadament 2 minuts) que ens ha enviat l’Anna i que de ben segur us farà reflexionar sobre la importància de les paraules i com poden ser rebudes per totes les persones que giren al nostre voltant!!!!

Moltes vegades no ens assabentem que les paraules que usem o la manera de dir-les poden motivar sentiments tant diferents com seguretat, acceptació, tendresa, tensió, eufòria, ràbia o molts altres!!!! Des del bloc de pares creiem important que reflexionem tan de les paraules que etzibem com de la forma de fer-ho a fí que les persones del nostre voltant es sentin el més còmodes i estimades possible!!!!

Esperem que el vídeo us agradi ja que a nosaltres ens ha arribat el seu missatge!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *