On anem? Tallers xerrades “Crèixer amb tu”

TOCATÍ: el paradís del joc tradicional!!!
29 / setembre / 2011
Càsting de la nova sèrie de TV3 ” Olor de Colònia”
1 / octubre / 2011

Nadons

Avui fem una petita entrada extra per notificar-vos una recomanació d’uns tallers que ja fa algun any que l’Ajuntament organitza i que són enfocats a pares, mares i educadors en general i que tracten temes d’infància!!!

Els tallers s’anomenen “Crèixer amb tu” i pretenen donar recursos pràctics sobre l’educació dels nostres infants en les seves edats primerenques. Algun any han tractat temes com el joc o la comunicació amb els infants. Aquest any els dos tallers que es duran a terme són:

DIMARTS 4 D’OCTUBRE (Pavelló de Suècia): “Una personeta més a la família“. Taller on es treballen les gelosies i els canvis que es produeixen en el context familiar amb l’arribada d’un nou infant.

DIMARTS 18 D’OCTUBRE (Escola Bressol Flor de Neu): Taller de massatge infantil (de 0 a 12 mesos). Cal tenir en compte que per fer aquest taller cal portar roba còmode, crema hidratant i una tovallola petita.

Les places són limitades i si us voleu inscriure us heu d’adrçar a la Oficina D’atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Berga.

Si voleu més informació us presentem el cartell dels tallers: cartell crèixer amb tu

Esperem que els tallers us motivin i en participeu!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *