Un vídeo sensacional: els valors i l’esport.

Habilitats del segle XXI !!!!
22 / setembre / 2011
La cultura de l’esforç.
26 / setembre / 2011

La màgia de la muntanya

Avui us presentem un vídeo que ens ha fet arribar l’Enric i que ens presenta alguns dels valors, dels pensaments o de les sensacions de esportistes d’alt nivell com en Kilian Jornet o altres corredors que l’acompanyen en aquesta disciplina tan dura com són les curses de muntanya!!! Ens parlen del perquè els agrada tant la muntanya, un recurs natural que afortunadament nosaltres tenim molt al nostre abast!!!!

El vídeo té una durada de 5 minutets i creiem que ens transmet uns missatges molt clars sobre competitivitat ( positiva), esforç i compromís juntament amb unes imatges d’uns emplaçaments meravellosos!!!!

Pels amants del Kilian també us facilitem un enllaç on podreu llegir la seva filosofia de vida!!! Si el voleu llegir, podeu clicar a filosofia de Kilian

Així doncs us deixem que gaudiu del vídeo!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *