On anem? barrufem una miqueta?

La nostra primera recepta: minicake
22 / setembre / 2011
Habilitats del segle XXI !!!!
22 / setembre / 2011
Els barrufets

Els Barrufets

La recomanació d’aquesta setmana no és un lloc concret sinó una pel·lícula de cinema que es va estrenar fa un mes i poc i que és un “revival” d’uns dibuixos llegendaris i mítics i que han marcat la infantesa de tots nosaltres: els Barrufets!!!!!!!

Personalment vaig anar a veure-la aquest dissabte i des del bloc us la recomanem com una activitat per poder fer amb les vostres fills. Els nens i nenes de 5 anys en amunt queden enganxats a la pel·lícula i de ben segur que algun pare o mare també!!!!!!

La pel·lícula (Director: Raja Gosnell. Gènere: Comèdia/ Aventures) segurament no guanyarà un Oscar al millor guió però és una història molt ben aconseguida de les aventures d’uns quants barrufets (Gran barrufet, barrufeta, rondinaire, valent, ulleres i poca traça) en una gran ciutat com Nova York. Com no, no podia faltar ni Asrael ni el mític dolent Gargamel!!!!!

Perquè us en feu una idea us passem el trailer de la pel·lícula en català:

Tots ells de ben segur que us faran passar una molt bona estona i així us servirà d’excusa per treure la pols als còmics dels barrufets que de ben segur corren per casa i fa temps que no veuen la llum!!!!

Ja ho veieu , les coses bones tornen!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *