Una miqueta d’humor: canallades

Un valor, una actitud, un hàbit: el talent!!!!!!
19 / setembre / 2011
La nostra primera recepta: minicake
22 / setembre / 2011

canallades

Avui us pengem una novetat que intentarem penjar molt sovint i que són uns petits escrits anomenats canallades i que ens ofereix la Raquel Garcia i Ulldemolins (Barcelona, 1972) i que es presenta com a  llicenciada en Filologia Anglesa per la UB, amb un posgrau en Literatura Postcolonial Anglesa. Fa més de 10 anys que treballa al món editorial, on ha dirigit revistes com PlayStation Magazine Revista Oficial o El Mundo de la Mountain Bike, entre d’altres, i ha treballat com editora de col·leccionables per a Editorial Salvat. Actualment es dedica a la traducció, a la il·lustració i a la pintura; i a recopilar el que  anomena Canallades.

Les canallades són un conjunt d’articles il·lustrats en clau d’humor sobre el món de pares i fills que vaig començar publicant setmanalment a la revista Time Out Barcelona i que després han anat creixent en aquest blog. Pensats per a tots aquells que tenen un petit canalla a prop i per als que s’estimen més tenir-los ben lluny, s’inspiren en el cantó més irònic i fins i tot cru dels més petits –que també el tenen quan volen–, en la línia dels Peanuts d’en Schulz, la Mafalda d’en Quino o el Petit Nicolas de Sempé, salvant les distàncies. Pares, mares, oncles, mestres… tots podreu refugiar-vos en aquests textos còmplices.

D’aquesta manera us passem el primer canallades d’aquesta nova temporada dedicat al fantàstic moment del sopar!!!!!

Si  voleu llegir-lo, cliqueu el següent enllaç: A sopar!!!!

Esperem que passeu una estona divertida reflectin-vos en els articles de la Raquel!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *