Busca un tresor: geocaching!!!!

Dixit: un joc senzillament genial !!!!!
15 / setembre / 2011
Un valor, una actitud, un hàbit: el talent!!!!!!
19 / setembre / 2011

Geocaching

Avui volem encetar el nostre espai dedicat a les excursions arreu del nostre país amb una nova modalitat de “joc” anomenat Geocaching. El geocaching es podria resumir com el típic joc de buscar tresors o joc de pistes on les persones a través de les pistes i comentaris busquen i troben un tresor. Qui no se’n recorda d’un joc similar a l’esplai o al cau. Ara però amb el geocaching han aconseguit que milions de persones a tot el món “juguin” a buscar tresors.

El material necessari per fer geocaching és un gps (si pot ser especial per caminar o córrer) les instruccions de localització del tresor que busquem, ganes de caminar i paciència alhora de trobar el tresor ( algunes vegades no és tant evident i la majoria de vegades està amagat).

Un dels factors que creiem que ha sigut clau per l’èxit del geocaching és el fet que aquesta activitat és ideal per fer en família o amb famílies amigues i és una bona manera de passar un matí de diumenge caminant amb una motivació extra pels infants!!!!! És una activitat divertida, entretinguda, amb diferents nivells de dificultat, apte per a totes les edats  i que a més a més dona per molt ja que si us podeu trobar “enganxats” al geocaching i que a partir del moment que comenceu busqueu tresors a tot arreu on aneu!!!!!

Un cop heu entrat en el món del geocaching, el millor que podeu fer és registrar-vos a la pàgina oficial de geocaching (http://geocaching-hispano.com) i a partir d’aquesta pàgina podreu localitzar tots els tresors que vulgueu i fer comentaris sobre els que heu trobat, els que no heu trobat, etc… . Aquesta web esdevé una referència obligada si us aficioneu a la búsqueda de tresors!!!!! Si us inscriviu i comenceu a buscar, podeu posar per exemple Saldes i amb un màxim de radi de 1 milla i trobareu 3 resultats que valen molt la pena!!!

A continuació us passem un vídeo que van emetre a TV3 explicant en un parell de minuts que és el geocaching!!! Val la pena mirar-lo i fer-se’n una idea !!!!

Des del nostre bloc us animem a que comenceu a fer geocaching!!!!! Ja ens direu si us hi heu enganxat!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *