On anem ? Fira de Santa Tecla de Berga

Oh Catalunya!!!!!
9 / setembre / 2011
Una gran valor: la voluntat de servei pels altres!!!!!!
12 / setembre / 2011

Vista general de la fira

Avui us pengem una recomanació que tot i que la gran majoria ja la coneixeu, no està de més de recordar!!! Aquest proper cap de setmana del 17 i 18 de setembre té lloc a Berga una de les fires grans de la nostra ciutat: la Fira de Santa Tecla.

Segons la mateixa web de l’Ajuntament, la Fira de Santa Tecla és una mostra de l’activitat agrària i comercial de la comarca. En un escenari eminentment rural, ofereix un certamen amb atractives activitats per a petits i grans, amb un espai per a la reflexió i, sobretot, amb una selecta exposició de bestiar de la màxima qualitat.

D’entre els actes de la fira destaca la demostració de traginers, ferradors i eines del camp.

Durant tot el cap de setmana es produiran actes en el marc del passeig de la Indústria. Per tant, des del bloc us proposem aquesta recomanació com activitat conjunta que podeu realitzar amb els vostres fills per mostrar-los des d’animals a artesans!!!!!

Us mostrem unes fotos de fires passades!!!

This slideshow requires JavaScript.

Bona Fira!!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *