TORNE-M’HI QUE NO HA ESTAT RES !!!!!!!!

Bones vacances pares i mares!!!!!!!
29 / juliol / 2011
Com organitzar-se en la tornada a cole?
7 / setembre / 2011

Estimats pares, mares, àvies, avis i educadors en general: ja tornem a ser aquí!!!!!!!

Amb aquesta frase encetem la segona temporada del nostre i vostre bloc de pares. Un bloc que vol continuar sent una cita setmanal amb vosaltres i que mantindrà l’estructura de la primera temporada amb un compromís de penjar 3o 4 entrades cada setmana. La nostra intenció és penjar cada setmana un article, un vídeo o un audio, un joc com a mínim de manera que tingueu diversitat de elements a consultar!!!!!!

Tot i això hem cregut interessant introduir algunes novetats que esperem que us agradin i de les quals us en volem fer partícips des del primer dia!!!!!! Entre les novetats més destacades podreu trobar:

1. L’espai joc: fins ara penjàvem un joc de tant en tant. Intentarem que les recomanacions de jocs siguin setmanals, assessorant a pares i mares sobre jocs a poder compartir amb els vostres fills i filles tenint en compte totes les edats. Iniciem doncs un espai on us proporcionarem jocs però on també volem que compartiu amb nosaltres els vostres jocs!!!!

2. Espai llibre recomanat: cada setmana o màxim cada dues setmanes us proporcionarem una recomanació d´un llibre interessant i que tingui a veure amb temes pedagògics, del lleure, familiars o interessants des del nostre punt de vista. No pretenem que tingueu una gran biblioteca però si proporcionar-vos recursos en format de llibre.

3.Espai enquesta:  a partir de ben aviat prepararem una petita enquesta setmanal sobre temes que interessin a pares,mares i família en general. La nostra intenció és que trobeu un espai on poder donar la vostra opinió i on poder fer comentaris sobre situacions que es poden presentar a més d’una família. Necessitarem la vostra participació!!!!

4.Noves fonts d’informació: fins ara ens hem centrat en dos o 3 espais d’on recopilàvem  la majoria d’articles. La nostra intenció és incorporar noves fonts d’informació entre les que us destaquem: revista estris, excursions de la revista Descobrir Catalunya i receptes per fer amb infants de la revista Descobrir Cuina. Esperem que amb això completem els articles del diari Ara, de La Vanguardia, del Periódico o altres.

5.Recomanacions de festes i activitats lúdiques: també volem que en el bloc es publiquin totes aquelles activitats que tinguin un caire familiar i es donguin relativament a prop de Berga. Intentarem penjar-ne moltes però serem selectius.

6. Espai monogràfic: un o dos cops l’any us facilitarem en un mateix espai diferents articles d’un mateix tema en forma de monogràfic!!!!! D’aquesta manera intentarem aprofundir en un parell de temes més del que puguem fer amb els articles habituals.

Vinga doncs, que ens queda molta feina però també moltes ganes de tornar-hi!!!!!! És però molt important fer-vos saber que sense la vostra participació això serà una empresa molt difícil i per tant us animem a que ens aporteu tot el que vulgueu. Tot serà molt ben rebut!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *