Enganxats a les xarxes socials: facebook,twitter i altres….

Els vells dibuixos no moren mai!!!!
27 / juliol / 2011
La Mary Poppins del segle XXI
28 / juliol / 2011

Que són les xarxes socials???Avui us proposem un article del suplement Criatures del diari Ara que en parla des de diferents visions del que significa l’increment de la vinculació dels nostres infants a les xarxes socials i el que això implica als pares i mares!!!!!

Entre els aspectes a destacar de l’article podem trobar: com educar el consum de xarxes socials, hàbits d’utilització correcta dels ordinadors i aparells que utilitzen els infants per “connectar-se al món” i fins i tot xifres impactants com que el 40% de joves ja hi estan enganxats (es a dir, part important del seu dia a dia ja són les xarxes socials) i que fins i tot que les noies hi són més enganxades (65%) enfront els nois (35%).

Si voleu llegir més podeu clicar Enganxats a les xarxes socials

Tot això i alguna recomanació trobareu en aquest article que hem trobat molt interessant de cara als pares!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *