Compte amb els impulsos!!!!!

Una joguina pels romàntics: El Cine NIC
11 / juliol / 2011
2 jocs a l’exterior per aprofitar l’estiu!!!!!
15 / juliol / 2011

seny i rauxa!!!

 

Avui us pengem un article del suplement Es de la Vanguàrdia del dissabte dia 28 de maig que ens parla del equilibri entre el seny i la rauxa que tant ens caracteritza als catalans!!!!! l’article ens parla que la prudència i el seny o altrament dit prudència hauria de ser una hàbit i una característica molt més habitual en el nostre fer de cada dia i que no és del tot bó deixar-nos emportar pels impulsos ja que moltes vegades hi ha la possibilitat de “pifiar-la”.

 

La nostra actitud de prudència ha de mostrar als nostres infants que les coses fetes amb prudència acostumen a donar millor resultat que les fetes amb presses i de qualsevol manera depenent de la reacció del moment!!!!

Si voleu llegir l’article, ho podeu fer clicant compte amb els impulsos!!!!

Esperem que us agradi

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *