De colònies, vacances amb valors!!!!!!

M’ajudes a parar la taula o parem la taula?
5 / juliol / 2011
Nenus jugabilis!!!!!
11 / juliol / 2011

Aquesta setmana us proposem un article del suplement criatures del diari Ara, publicat el passat dissabte dia 28 de maig que ens proposa que poden significar les colònies per als nostres infants com espai on assumir valors i per ells mateixos sense la nostra influència!!!!!!

L’article és una visió molt pedagògica del que representa uns dies de colònies a fi que els pares siguem conscients que a colònies hi fan moltes més coses que passar estones i que pot esdevenir un espai cabdal pel desenvolupament i enriquiment personal dels nostres infants!!!!

No us deixeu de llegir el darrer apartat del l’article on es presenta una enquesta de les respostes dels nens i nenes a la pregunta: perquè vas de colònies??

Si voleu llegir l’article, cliqueu de colonies

Bones colònies!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *