M’ajudes a parar la taula o parem la taula?

Adeu amic meu!!!!!
1 / juliol / 2011
De colònies, vacances amb valors!!!!!!
7 / juliol / 2011

Avui us pengem un programa de radio de 3 minuts i poc més obtingut en el programa blog de pares de Catalunya Radio amb un tema molt interessant: els infants i la seva responsabilitat en les tasques de casa.

El programa que us proposem avui és curtet però molt intens alhora de donar-nos quatre pinzellades o consells de com implicar els infants a les tasques de casa.El programa convida al pedagog Ramon Casals a fer unes breus explicacions del tema i sobretot ens ajuda a eliminar el fet que els infants ens ajudin a casa sinó que comparteixin aquesta responsabilitat!!!!

Si voleu escoltar el programa podeu clicar el següent enllaç Vols fer el favor de recollir la roba!

Esperem que siguin consells que pugueu portar a la pràctica !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *