Entrevista Marius Serra: l’infant en el món adult

On comprem jocs de taula???? Artijoc a Mataró
28 / juny / 2011
Adeu amic meu!!!!!
1 / juliol / 2011

Avui us pengem una entrevista del escriptor Marius Serra en un dels números de la revista estris de la Fundació Pere Tarres.
L’entrevista forma part del número 168 de la revista publicada l’Agost del 2009.

“Els infants ens recorden que la vida adulta està plena de prejudicis”

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor i llicenciat en Filologia anglesa. Entre els llibres que ha publicat estaquen L’home del sac, Ablanatalba o La vida normal , pel qual el 1998 va obtenir el premi Ciutat de Barcelona de Literatura Catalana. Quiet és el títol de la seva darrera obra, inspirada en el seu fill. Aquests són alguns dels fragments de l’entrevista a la revista Estris 168:

“Les bones notícies prefereixo més aviat viure-les que no pas explicar-les. De la felicitat em malfio més que de la infelicitat. Hi ha moltes coses sobre les quals m’agradaria escriure però cauríem en tòpics, com la resolució del conflicte israelià – palestí”.

“Els discapacitats generen un vertigen que és fer-nos adonar de la nostra vulnerabilitat extrema. Això la societat no ho accepta gaire perquè els seus models d’èxit són molt perfectes, ja sigui en el món esportiu, intel·lectual o artístic. No lliguem gaire amb algú que no progressa adequadament o té greus mancances. Hi ha molt a fer, però la societat avança”.

“El domini del llenguatge verbal és més de la meitat de la formació de qualsevol persona”.

Et convidem a llegir l’entrevista completa a les pàgines de l’Estris 168. També en pots veure un fragment en vídeo a l’EnGrup.TV. . Que no et passi per alt!

Esperem que ua agradi tant com a nosaltres!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *