Adeu amic meu!!!!!

Entrevista Marius Serra: l’infant en el món adult
1 / juliol / 2011
M’ajudes a parar la taula o parem la taula?
5 / juliol / 2011

Avui us pengem un article del suplement del diari Ara Criatures que ens parla dels sentiments que els infants tenen al pedre un ésser estimat com pot ser un animal que hem tingut convivint a casa i que ha format part de la família!!!!!

Amb aquest article es donen consells bàsics de com consolar la pèrdua i de fets tant importants com que no és bó tenir un animal simplement per substituir-ne una altra. Des del bloc creiem que és interessant ja que ens parla d’aquelles sensacions que moltes vegades queden en l’interior i que afecten als nostres infants tant o més que a nosaltres!!!!!

Si voleu llegir l’article cliqueu a adeu amic meu

Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *